S-A AFLAT! Clejanii la un pas de divorț?

Cu cine l-a înșelat Viorica de la Clejani pe Ioniță?

Lovitură de teatru în show-bizul românesc. Viorica de la Clejani l-a înșelat pe Ioniță, acum trei sau patru ani cu un toboșar.

Informația a fost făcută publică nimeni altul decât Nelson Mondialu. Drept urmare, lucrurile au degenerat rău în familia celebrilor artiști.

Simone Nelson Pop, cunoscut mai bine ca Nelson Mondialu, a aruncat pe piață o informație care a uimit pe toată lumea. Acesta a mărturisit că Viorica de la Clejani l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar. Bărbatul ar

face parte din trupa “Zece Prăjini”, care este o fanfară ce cântă muzică precum cea a lui Goran Bregovic.

Acum trei sau patru ani, Ioniță și Viorica au fost la un pas să se despartă. A fost mare scandal. Viorica l-a înșelat cu toboșarul de la “Zece Prăjini”. Vă spun din sursă sigură, eu nu mă joc cu vorbele. A dat toboșarul în ea cum dă surdu-n clopot.

Toată lumea de la București cunoaște situația. Dar, asta este, ce dracu’ tot o ascundem? Dă-o în supărare de treabă!, a declarat Nelson Mondialu pentru Cancan.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre relația extraconjugală?

Viorica de la Clejani și Ioniță au doi copii împreună: Fulgy și Margherita, ambii având probleme cu legea după ce au fost prinși sub influența drogurilor. Cu toate că între cei doi soți ar fi fost un scandal monstru,

totul fiind la un pas de divorț, cuplul de la Clejani a decis să rămână împreună.Viorica nu a avut nicio reacție, până acum, legată de dezvăluirea lui Nelson Mondialu.

În anul 2020, Viorica și Ioniță au făcut “Nunta de Argint”, iar mireasa a dezvăluit un secret în premieră.

Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie.

Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde.

Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis:

«Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești». De aici, vă daţi seama ce am făcut, a povestit, în urmă cu ceva timp, Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani și Ioniță sunt doi dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Din păcate, în ultima perioadă s-au făcut remarcați mai mult prin scandaluri. scrie ziareonline .ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *