Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, le-a arătat fanilor casa sa din România. În ce „palat” locuiește tânărul milionar

Sebastian Dobrincu a descoperit cheia succesului încă de când era foarte tânăr, iar astăzi, la 23 de ani, își permite să își cumpere casa visurilor, dar și orice alte bunuri materiale își dorește.

Tânărul investitor de la Imperiul Leilor a demonstrat ce înseamnă munca susținută în combinație cu oportunitățile și astfel a devenit unul dintre antreprenorii de succes.

Chiar dacă mare parte din activitatea sa se desfășoară peste Ocean, Sebastian Dobrincu a dezvăluit că și-a cumpărat o casă în România și le-a arătat fanilor cum arată „palatul” său.

Tânărul Sebastian Dobrincu este unul dintre antreprenorii români care au cunoscut succesul în carieră încă de la o vârstă fragedă.

Iar astăzi, la doar 23 de ani, investitorul de la „Imperiul Leilor” își poate permite ceea ce pentru alții sunt doar vise.

Pentru că activitatea sa în România a devenit una constantă, Sebastian Dobrincu a decis să își cumpere o locuință aici și să renunțe pentru o perioadă la traiul din Statele Unite.

Antreprenorul a hotărât să împărtășească cu fanii cum arată casa sa, iar aceștia au fost surprinși să descopere că Sebastian locuiește într-un adevărat palat.

Pentru că o mare parte din timpul său a început să fie petrecut în România, chiar dacă își mai împarte viața între SUA și țara natală, Sebi a ales să își cumpere un apartament în București. Locuința investitorului este una surprinzătoare, iar luxul nu lipsește.

După ce a muncit din greu ani buni pentru a ajunge astăzi să fie un tânăr de succes, Sebastian Dobrincu și-a putut cumpăra un apartament spectaculos, cu două dormitoare, patru băi, un dressing generos, terasă cu priveliște de vis, o cameră dedicată serilor de cinema, precum și alte spații pentru care nu a găsit deocamdată o utilitate.

El a făcut o prezentare a casei pe internet, dezvăluind fanilor cum arată locuința în care s-a mutat.

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras.

Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi.

Vă fac un mini house tour (n.r. – tur al casei) pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *