Iubitul ei a cerut-o in casatorie si i-a dat un inel frumos cu diamant. La scurt timp, femeia a gasit chitanta in buzunarul lui si totul s-a schimbat…

In loc sa se bucure ca isi va petrece restul vietii alaturi de barbatul iubit, o femeie s-a plans pe Internet ca inelul primit odata cu cererea in casatorie este prea mic si ieftin.

”M-a cerut de sotie si mi-a dat inelul pe care l-a ales – un diamant solitaire in aur alb. Am fost foarte bucuroasa si am acceptat, dar am fost dezamagita cand am vazut inelul. Piatra era prea mica”, a scris femeia.

”Nu imi displace inelul in sine. Si eu as fi ales tot un diamant solitaire. Dar imi displace culoarea aurului si piatra care e prea mica.”

De parca asta nu era de ajuns, proaspata logodnica a fost nemultumita si de costul inelului. Ea a gasit chitanta de la magazin si a fost dezamagita sa afle ca iubitul ei a fost cam ”zgarcit”.

”Are un salariu mare si de obicei este foarte generos. M-as fi asteptat sa dea mult mai multi bani pe o bijuterie care e asa de importanta”.

Evident, toti cei care au citit postarea acestei femei au fost foarte critici la adresa ei. Oamenii i-au spus ca valoarea sau aspectul inelului nu sunt asa de importante si ca ar trebui sa fie fericita pentru cererea in casatorie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *