RĂSTURNARE DE SITUAŢIE, ÎNAINTE DE DIVORŢ! ALINA SORESCU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX CIUCU? „LUCRURILE VOR FI BUNE”

La începutul anului 2022, Alina Sorescu (36 de ani) și Alexandru Ciucu (46 de ani) au depus actele de divorț.

După o relație de peste 12 ani, cei doi au decis să se separe. Totuși, o declarație făcută de artistă, într-o emisiune TV, a ridicat un semn de întrebare. Între cântăreață și designer ar putea exista o împăcare?

Prezentatoarea TV Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu divorțează. Actele pentru separarea legală au fost depuse la începutul anului 2022, după o căsnicie de 12 ani și o relație de 14 ani. Cei doi au împreună două fetițe –

Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani. Odată ce s-a aflat că aceștia se separă legal, au apărut o serie de speculații. S-a spus că artista ar fi pe cale să își refacă viața amoroasă, iar despre designer s-a zvonit că ar avea o amantă. Însă, de data aceasta, artista ar da semne spre o eventuală împăcare.

Alina Sorescu s-a împăcat cu Alex Ciucu?

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Sorescu l-a numit pe Alex Ciucu „soțul meu” și, potrivit declarațiilor, cântăreața și-ar dori ca situația să se îndrepte pe un făgaș normal.

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou.

Este și primul an fără soțul meu, însă încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație.

Am foarte mulți oameni langa mine.

Primesc numeroase mesaje, apeluri, urari, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. (…) O să ieșim mai pe seară, eu cu fetele mele și cativa apropiati, la un restaurant, undeva ca sa marcam momentul”, a declarat Alina Sorescu la TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *