Anunț important pentru românii care primesc carduri sociale. Ce a transmis Marcel Boloș: ”Guvernul a aprobat…”

Distribuie pe

Românii care primesc carduri sociale au primit un anunț important din partea ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș. Vestea îi va bucura pe mulți oameni care încasează lunar venituri mici, mai ales înainte de sărbătorile de iarnă.

Marcel Boloș a revenit cu un anunț important pentru oamenii care primesc bani pe cardurile sociale, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Acest lucru s-ar putea întâmpla până în data de 19 decembrie în acest an, iar vestea ar putea să îi scape stres pe cei 2,4 milioane de oameni care au venituri minime în România. Guvernul a luat decizii importante în acest sens.

Românii care primesc carduri sociale au primit un anunț important

Românii care încasează veniturile minime în România ar putea să primească banii pe cardurile sociale până în data de 19 decembrie, conform anunțului făcut de Marcel Boloș. Aceste carduri sociale fac parte din proiectul ”Sprijin pentru România” și ar putea să le fie de mare folos înainte de sărbători, familiilor care au venituri mici.

Ministrul a declarat că este vorba despre o promisiune pe care le-a făcut-o românilor, și anume să încarce cardurile oamenilor cu ultima tranșă de bani din acest an, în perioada 19 decembrie – 23 decembrie, pentru ca aceștia să poată să se bucure de ei de Crăciun și Revelion. Așadar, Marcel Boloș a menționat că speră să poată să respecte promisiunea făcută pentru cei 2,4 milioane de români, care urmează să primească tranșa de 250 lei.

”Cei 250 de lei pentru cardurile de alimente… În perioada 19-23 decembrie am promis și ne ținem de promisiune. Eu sper să facem o surpriză plăcută și anume pe 19 decembrie să intre toți banii pentru cei aproximativ 2,4 milioane de beneficiari. Dacă reușim acest lucru, vom anunța la momentul potrivit”, a declarat ministrul Marcel Boloș, conform Antena 3 CNN.

Proiectul continuă în anul 2023 cu mai mulți bani

Proiectul ”Sprijin pentru România” va continua și în anul 2023, așa cum a anunțat Guvernul. Dacă în anul 2022, oamenii au beneficiat de 4 tranșe de câte 250 lei, o dată la două luni, în anul care urmează, românii cu venituri mici vor primi șase tranșe de 250 lei, bani virați o dată la două luni.

”Guvernul a luat două decizii extrem de importante pentru persoanele și familiile aflate în vulnerabilitate. Referitor la cardul pentru alimente, s-a prelungit pentru întreg anul 2023 valabilitatea acestui card și acordarea lui pe întreg anul 2023, adică 250 de lei o dată la două luni”, a declarat Marcel Boloș.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *