Donna D’Errico le-a răspuns femeilor care spun că este „prea bătrână pentru a purta bikini”. Actrița din Baywatch are acum 54 de ani

Distribuie pe

Donna D’Errico le-a răspuns femeilor care spun că este „prea bătrână pentru a purta bikini”. Actrița din Baywatch, de 54 de ani, are un mesaj pentru femeile care i-au spus că este rușinos să apară în costum de baie la vârsta sa.

Vedeta Baywatch a publicat pe Instagram o fotografie cu ea în care se relaxează într-un bikini roz deschis. Ea a scris în descrierea fotografiei: „Destul de multe femei s-au plâns de videoclipul din 4 iulie pe care l-am postat într-un bikini roșu, alb și albastru, pentru că au crezut că sunt „prea bătrână pentru a purta

bikini” și, preferata mea, m-au făcut „disperată”. Lasă-mă să-ți spun ceva care te-ar putea surprinde. Pot să port și să fac literalmente orice vreau”, scrie yahoo.com.

Donna D’Errico le-a răspuns femeilor care o critică
Ea și-a încheiat postarea cu: „În acest sens, iată-mă în bikini stând lângă o măsuță de cafea”.

Fosta gazdă BattleBots a primit multe laude pentru postarea ei la secțiunea de comentarii. Un fan a scris: „Fă orice ai vrea să faci, dragă! Te iubim! Femeile atacă întotdeauna alte femei și încearcă din greu să le facă să se simtă prost. Nu ai de ce să te simți dezamăgită”. O altă persoană a spus: „Donna, poți să porți și arăți absolut fenomenal în bikini. Nu-i lăsa pe acei geloși să te deranjeze nici măcar un pic”.

D’Errico nu este singura femeie care a răspuns persoanelor care spun că nu mai are vârsta potrivită pentru a purta un anumit tip de costum de baie.

O altă actriță din Baywatch care se simte bine în corpul ei este Pamela Anderson. Vezi aici cum arată în cele mai sexy ținute.

Alte femei celebre care sunt „certate” pentru curajul lor
În aprilie, modelul Paulina Porizkova, în vârstă de 57 de ani, a împărtășit câteva dintre comentariile pline de ură pe care le-a primit la propriile fotografii în costum de baie pe care le-a publicat pe Instagram. Comentariile au inclus: „Trebuie să te doare atât de mult să postezi poze în bikini la vârsta ta”.

„Primesc comentarii ca acestea de fiecare dată când postez o fotografie cu corpul meu. Bărbații în vârstă sunt distinși, femeile în vârstă sunt urâte. Oamenii care cred că frumusețea este egală cu frumusețea nu înțeleg frumusețea. Pretty este ușor pentru ochi, parțial pentru că este puțin blând, inofensiv.

Este ușor de acceptat și ușor de uitat”, a scris Porizkova la acea vreme. „Nu atât de frumos. Frumusețea poate fi ascuțită. Vă poate răni și poate lăsa o

cicatrice. Pentru a percepe frumusețea trebuie să fii capabil să vezi. De aceea cred că devenim mai frumoși odată cu vârsta. Ne-am câștigat frumusețea, înțelegem ce este și o putem vedea mult mai bine. Nu există așa ceva ca urâtul și vechiul. Doar miop și ignorant”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *