Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră! Clarvăzătoarea susține că un pericol iminent se va abate asupra românilor: „Mare dezastru”

Maria Gheorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis dezastrul de la Colectiv face o nouă premoniție. Aceasta este de părere că un mare necaz se va abate asupra României.

Prezicătoarea Maria din Iași nu vede un viitor prea strălucit pentru România. Aceasta dă vina pe conducerea țării și ne atenționează că dezastrul va veni pentru

toată lumea și pe toate planurile, mai ales pe cel economic. Declarațiile ei dezvăluie 3 mari probleme, fiind vorba despre sănătate, educație și politică.

Maria Gheorghiu consideră că din cauza conducerii va avea țara de suferit și face apel la rugăciune pentru a trece cu bine peste aceste vremuri crunte.

„Dragii mei, iată ce urmează a se întâmpla la noi în Romania. Desigur, mesajul este oarecum codificat și trebuie descifrat. Dar este totodată foarte clar! Deci, vom avea proteste mari în țară, și ceva se va întâmpla la Buzău și Galați. Ce anume? Vom vedea împreună,dragilor.

„Orice se întâmplă în România, este de necrezut!”
Niciodată, absolut niciodată, Romania noastră nu a fost în pragul marelui dezastru, așa cum este acum! Iar când spun dezastru, marele dezastru, spun: învățământ, sănătate și protejarea locului de muncă. Orice se întâmplă acum în România, este de necrezut.

Poporul român este asuprit de cei care-l conduc, este batjocorit de cei care au fost votați. Eu nu am votat pe cei care ne conduc astăzi, dar suport toate

împreună cu cei care se căiesc că i-au pus în funcții de Stat. Este strigător la Cer,ceea ce se întâmplă cu România sfântă, ceea ce se întâmplă cu poporul român.”, sunt declarațiile clarvăzătoarei Maria.

Care este dorința Mariei Gheorhiu pentru popor?
De asemenea, aceasta mai adaugă un aspect important din cauza căruia „marele dezastru” se va pogorî asupra României. Ea dezbate despre discriminarea dintre

persoanele vaccinate și nevaccinate, fiind revoltată că nici bisericile nu mai sunt deschise pentru toată lumea.

Maria este vaccinată, dar este alături de oamenii care din diferite motive medicale nu pot face asta și îi întelege. Cea mai mare dorința a ei este să se facă dreptate pentru toată lumea.

„Va veni vremea și nu este prea departe, când nici în CASA DOMNULUI nu vom mai putea intra dacă nu suntem vaccinați. După cum știți dragilr, eu m-am vaccinat la

recomandarea MEDICULUI meu, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu ceea ce se întâmplă acum. Nu este corect, nu este moral, nu este drept ca omenirea să fie împărțită între vaccinați și nevaccinați.

Nu se poate așa ceva! Fiecare dintre noi are dreptul că să decidă ce face cu viața sa. Este strigător la Cer ! Să strigam la CER fraților ! Cerul ne va auzi și ne va face DREPTATE !!!”. spune prezicătoarea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *