Geanina din Las Fierbinți a spus marele „DA!” în viața reală! Anca Dumitra s-a căsătorit cu un austriac FOTO

Distribuie pe

Geanina din Las Fierbinți a spus marele „DA!” în viața reală! Anca Dumitra s-a căsătorit cu un austriac. Iată primele imagini!

Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți la starea civilă

Geanina din Las Fierbinți a spus marele „DA!” în viața reală.

Iată că îndrăgita actriță, Anca Dumitra și-a unit oficial destinul cu partenerul ei de viață. Soțul ei este cetățean austriac, dar ea a ales să își păstreze povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, motiv pentru care mulți au fost surprinși să afle că s-a căsătorit.

Cei doi au spus marele „DA!” în fața ofițerului de stare civilă, potrivit Spynews.ro.

Anca Dumitra a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, ce i-a purtat noroc pentru a avea o zi superbă și memorabilă. Actrița a radiat de fericire alături de

partenerul ei de viață. Acesta a fost îmbrăcat într-un costum negru care s-a potrivit perfect cu rochia Ancăi.

Cine este soțul Ancăi Dumitra
Austriacul Maferd Spendier s-a stabilit în România și a făcut marele pas alături de Anca Dumitra, promitând că o va iubi veșnic:

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare.

Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult, a povestit Anca Dumitra, potrivit sursei citate.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *