Anunțul făcut de Anamaria Prodan

Distribuie pe

Anamaria Prodan a trecut peste scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Totul e perfect!”

Antrenorul lui Neftchi Baku a apărut la botezul fiului său cu ochiul vânăt, iar Anamaria a fost la INML, de unde a ieşit cu o mână imobilizată şi şchiopăta în drumul spre maşină.

Judecătoria Buftea a judecat cererile formulate de cei doi soţi, iar sentinţa le dă satisfacţie, în parte, fiecăruia dintre ei.

Anamaria Prodan a anunțat că a depășit momentul dificil cauzat de incidentul cu Laurențiu Reghecampf.

„Sunt foarte bine. Sunt sclipitoare. Totul este perfect. Suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Copiii îmi dau putere să merg mai departe. În România sunt acasă, dar aș putea trăi oridune. Mă adaptez. Sunt precum un cameleon. Trec cu capul sus, plină de mândrie.

Suntem ca orice altă familie. Avem notorietate și e normal să fim pe prima pagină. Ne-am asumat asta. Se întâmplă în viață să greșim, ca orice alți oameni.

Familia asta înseamnă ceva pentru România. Dacă unul a plecat, a rămas alți 4. Cu siguranță vom fi mai puternici.”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria să-i poarte numele. Agentul FIFA renunțase în acte și la ”Prodan”

În dosarul de divorț, depus de la început la tribunal, Reghecampf a cerut ca Anamaria să nu-i mai poarte numele, susțin sursele digisport.ro. În aceste condiții,

Anamaria va trebui să revină la numele de familie, pe care-l avea trecut în buletin înainte de a-și oficializa relația cu antrenorul.

Acest nume nu este însă Prodan, așa cum susține agentul FIFA, ci Dumitrescu, rezultat din primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu. De altfel, ambii copii ai Anei rezultați din prima căsnicie, Sarah și Rebecca, poartă numele Dumitrescu.

Așadar, la finalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria, care mai are și un al doilea prenume, Ionela, se va numi Anamaria Dumitrescu. Sigur, ea poate face demersuri mai apoi pentru a-și schimba numele de familie în Prodan, dacă va dori. Legea îi permite să facă acest lucru mai ales dacă demonstrează că noul nume este notoriu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *