Fiica Danei Rogoz a devenit celebră în toată lumea. O fotografie cu micuța a făcut turul internetului

Micuța Lia, fiica Danei Rogoz, a devenit celebră în toată lumea, și aceasta grație unei fotografii de când avea doar câteva luni. Imaginea cu Lia s-a viralizat din America până în Vietnam. Dana Rogoz este surprinsă total de reacțiile pozitive și de mesajele pe care le primește zilnic de la oameni de alte naționalități. Internauții sunt fermecați de frumusețea și gingășia fiicei sale.

Actrița Dana Rogoz este o persoană foarte activă pe conturile de socializare, unde își promovează proiectele profesionale dar și familia sa.

Totodată, de foarte multe ori ea a ales să le împărtășească fanilor din experiențele avute ca mamă. Vedeta s-a căsătorit în 2012 cu Radu Dragomir, cei doi având împreună doi copii, Vlad și Lia.

Astfel, de multe ori Dana Rogoz a făcut adevărate sedințe foto cu copii săi, primind numeroase reacții pozitive la imaginile cu aceștia. Cu o situație aparte s-a confruntat actrița după ce a postat o poză cu fiica ei, care pur și simplu a făcut turul virtual al lumii.

Fiica Danei Rogoz, celebră în toată lumea
Fotografia cu micuța Lia, postată în urmă cu aproape un an, a strâns sute de mii de like-uri și a fost

distribuită de nenumărate ori. Totodată, comentariile primite de la internauți din toată lumea sunt copleșitoare. Dana Rogoz a povestit recent pe contul de Instagram că nu se aștepta ca imaginea respectivă să aibă un asemenea succes.

„Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. Azi Lia împlinește 1 an și 7

luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale”, a precizat Dana Rogoz pe contul de socializare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *