Care era porecla lui Gigi Becali din tinereţe și din ce cauză i se spunea așa

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe.Toată lumea îl cunoaşte pe latifundiarul din Pipera, însă puţini ştiu cum i se spunea când era tânăr. Gicu Coadă, un cântăreț renumit de muzică machedonească și prieten cu Gigi Becali și Gică Hagi, a dezvăluit cum era poreclit Gigi Becali.

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe.

Gicu Coadă, omul care a asistat la ascensiunea lui Becali, a mai dezvăluit și de ce Becali a ținut morțiș să-ți cumpere clădirea din Aleea Alexandru, nr. 1, din apropierea clădirii Guvernului, foarte aproape de Piața Victoriei.

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe
„Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei.

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său Giovanni Becali, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a spus Gicu Coadă.

Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa
Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru sute de copii din Uganda, Africa. Omul de afaceri a

construit acolo o mănăstire, unde îi ajută pe localnici. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele sale de caritate, pe care le-a făcut de-a lungul timpului, atât pentru oamenii din ţară, cât şi pentru străini.

În perioada în care a refuzat aparitiile publice, patronul FCSB a definitivat construcţia unei mănăstiri ortodoxe în Uganda. Acolo are în grijă sute de copii, cărora le asigură hrana.

„Mie nu poți să-mi spui că zic ‘ăla negru’. Că eu tot ‘ăla negru’ spun. La mine nu ai cum să spui că e discriminare, că eu am făcut în Uganda…

Am acolo sute de copii cărora le dau de mâncare. Am mănăstire acolo. Deci n-ai cum să zici că am ură de rasă, când eu le dau mâncare copiilor. Sunt sute de copii pe care-i hrănesc. Sunt creștinați acolo, îi botează. Fac misiune acolo„, a dezvaluit Becali pentru Sport.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *