Gabriela Cristea a trăit un adevărat coșmar! Abia acum s-a aflat ce îi făcea Marcel Toader

Distribuie pe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Multă lume își amintește că ea a fost căsătorită cu Marcel Toader iar separarea s-a produs din cauza abuzurilor pe care vedeta a susținut că le-ar fi îndurat. Acum, însă, s-au aflat și mai multe detalii.

Gabriela Cristea a relatat, în cadrul emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, despre bărbatul din viața sa alături de care ar fi trăit clipe cumplite.

Chiar dacă nu a dat nume, toată lumea a înțeles că ar fi vorba despre Marcel Toader, mai ales că vedeta a dezvăluit modul agresiv în care acesta s-a purtat cât au fost căsătoriți.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște

angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, acum ceva vreme.

Gabriela Cristea și Marcel Toader, relație extrem de tensionată

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost soț și soție în perioada 2008 – 2013. În tot acest timp, Gabriela Cristea susține că a îndurat chiar și abuzuri de ordin fizic, iar când și-a dat seama că este prea mult, a pus capăt căsniciei și a divorțat de Toader.

„Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia.

Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult. Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai

bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea, la un moment dat, Gabriela Cristea.

A refuzat să se ducă la înmormântare
Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, după ce a suferit un infarct. La vremea respectivă, Toader avea 56 de ani.

„Nu am mai ținut legătura cu el și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!? Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el… Nu o să merg la înmormântare“ a spus, atunci, Gabriela Cristea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *