Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai

Cătălin Botezatu (55 de ani) și-a cumpărat un apartament în valoare de peste 350.000 de euro în Dubai. Locuința are vedere către Oceanul Indian, dar și către oraș.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai. „La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă”

„Este la etajul 54. Are priveliștea către Ocean, dar și către partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară. Sunt piscine artificiale,

magazine, săli de evenimente. Aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni. Sunt oferte de nerefuzat”, a mai spus creatorul de modă.

Cătălin vrea să deschidă un spațiu comercial în centrul Dubaiului. „Vreau să deschid un magazin multi-brand de designeri români din septembrie, în mai multe Emirate. Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța”, a mai declarat designerul.

Cătălin nu este singura vedetă din România care a investit în domeniul imobiliar din Dubai.

În noiembrie 2021, Denisa Tănase ex-Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Potrivit fostei soliste, un studio ca cel cumpărat de ei are prețuri care încep de la 149 de mii de euro.

Locuințele cumpărate de cuplu sunt încă în construcție.

„Noi am identificat această explozie încă de acum doi ani, dinainte de pandemie, în Crăciunul de dinaintea acelei luni de martie nebune, când a apărut COVID-19. Am făcut două investiții, au urmat și altele, ceea ce ne-a dat curaj mare”, a declarat Denisa Tănase la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Ulterior, creșterea, capitalizarea, a fost super rapidă. Săptămânal, primim solicitări de a vinde proprietățile, proprietăți care nici măcar nu sunt gata, ci vor fi gata într-un an de zile.

Ne-am dat seama că e o zonă în care se poate investi, se poate câștiga, îți poți aduce un venit pasiv. (…) Nu vom putea munci cu aceeași putere și același entuziasm mereu, de aceea trebuie să ne asigurăm de acum viitorul”, a completat Denisa.

În ianuarie 2022, Andreea Bălan dezvăluia că își dorește și ea să investească într-un apartament în Dubai.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici, în Dubai, în vacanță, de ce să nu avem un apartament în Dubai? Ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an, și să stăm aici. Investiția ar fi ceva. Se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a povestit solista pe YouTube.

„Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez. Muncesc mult. Anul acesta am trei proiecte de televiziune, plus alte două, deci mă bazez pe niște lucruri când vreau să fac niște investiții”, a încheiat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *