Doliu fără margini! A murit fostul antrenor al Simonei Halep: „S-a stins pe patul de spital!”

O veste cruntă zguduie tenisul românesc! Liviu Ursuleanu, unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani.

Liviu Ursuleanu era angajat în cadrul Federației Române de Tenis (FRT) și s-a stins sâmbătă pe patul de spital! Reputatul antrenor a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă în anul 2021.

Doliu fără margini! A murit unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep: „S-a stins pe patul de spital!”

Sâmbătă, 14 ianuarie, FRT a anunțat cu regret trecera în neființă a lui Liviu Ursuleanu: „Doliu în tenisul românesc!

A murit antrenorul Liviu Ursuleanu! Începutul de an aduce o veste tristă pentru tenisul românesc, întrucât antrenorul Liviu Ursuleanu, care începuse să lucreze la Federația Română de Tenis din 1 Decembrie 2022, a murit astăzi, 14 ianuarie 2023, pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani, după o lungă și grea suferință.

A fost unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, iar de la finele anului trecut se ocupa de mai multe proiecte pentru tenisul corporatist și cel juvenil.

Liviu Ursuleanu a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, între 1992 și 1993, antrenor la lotul național în 2004 și vicepreședinte al Federației Române de Tenis între anii 2009 și 2013. Federația Română de Tenis este alături de familia fostului antrenor în aceste clipe grele și îi transmite sincere condoleanțe.

Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fostul anunțul trist postat pe pagina de Facebook a forului tenisistic.

Liviu Ursuleanu a fost jucător de tenis, iar ca antrenor a șlefuit multe talente ale României!

Ursuleanu a fost antrenorul naționalei de Fed Cup a României în perioada 1992 – 1993, dar și tehnician al lotului național de junioare la Balcaniada din 2004.

În echipa pregătită de Liviu Ursuleanu jucau Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu.

Ion Țiriac i-a donat lui Liviu Ursuleanu o sumă impresionantă pentru operație

În urmă cu ceva timp, FRT a lansat un apel prin care solicita strângerea a 30.000 de euro pentru intervenția de urgență pe care a necesitat-o Liviu Ursuleanu. Medicii i-au spus atunci lui Ursuleanu că este nevoie să-i amputeze piciorul pentru a se salva.

Ion Țiriac a decis să-i doneze o sumă impresionantă de bani fostului antrenor! Cu ajutorul donației de 15.000 de euro de la Ion Țiriac, Liviu Ursuleanu s-a putut programa pe 28 decembrie 2021 la Spitalul Memorial din Istanbul.

„Colegul nostru, antrenorul de tenis Liviu Ursuleanu, se luptă de o bună perioadă de vreme cu o boală nemiloasă și are nevoie de ajutorul tuturor pentru o intervenție chirurgicală complicată și costisitoare.

Este vorba despre o rezectie tumorală osoasă malignă, hemipelvectomie internă (tip 1-2-3) + plasare de grefă sau reconstrucție cu aloproteză / endoproteză, ce va fi efectuată la Memorial Bahçelievler Hospital, în Turcia”, a fost strigătul de ajutor lansat de FRT.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *