Proiect de casa mica cu mansarda si trei dormitoare :

Proiect de casa mica cu mansarda si trei dormitoare:

Acest proiect este cel al unei case cu minimansarda si 3 dormitoare – unul la parter si celelalte doua la etaj. Casa a fost proiectata pentru a fi amplasata in partea sudica a lotului deoarece in partea de nord este proiectata gradina.
Casa cu mansarda si balcoane acoperite:

Intrarea principala in casa este pe vest. Este un proiect rezidential de mici dimensiuni cu parter si un nivel avand un acoperis inclinat cu 2 ape.
Elementul central al intregului proiect il reprezinta livingul care are inaltime dubla, fiind unul tip loft, mansarda casei intinzandu-se doar pe cealalta jumatate a casei.

Suprafata utila a intregii case este de 125 metri patri impartiti in 71.30 mp parterul si 53.70 mp mansarda.

La parter exista un hol de intrare, un dulap pentru depozitare sub scara, 1 dormitoare, o baie si un living cu bucatarie separata. Scara interioara este amplasata in totalitate in living pe unul dintre pereti , pentru economisirea spatiului. Atat livingul cat si diningul au iesire separata pe terasa din spatele casei.

Al doilea nivel al casei cuprinde un coridor pentru trecere , doua dormitoare cu balcoane acoperite , o baie comuna si o spalatorie.

Fatada casei este acoperita cu tencuiala decorativa in doua culori – alb si maro inchis iar soclul a fost placat cu beton amprentat. Acoperisul este inclinat cu doi versanti cu structura din lemn acoperita cu tigla ceramica.

Așteptăm părerile voastre !

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *