Cu 2 cani de iaurt obtinem o prajitura fara faina si zahar. Cremoasa si delicioasa

Distribuie pe

Pentru doua cani (aproximativ 400 de grame) de iaurt, avem nevoie de:

4 oua,

40 de grame de amidon de porumb si gata, nu sunt necesare alte ingrediente.

Mod de preparare:

Procesul in sine este, de asemenea, foarte usor.

Se toarna iaurtul intr-un castron, se adauga ouale si se bate totul impreuna cu un tel pana se omogenizeaza, nici macar nu este nevoie de un mixer.

Apoi, cerneti amidonul printr-o sita si adaugati in castron si amestecati.

Ramane sa acoperim tava cu hartie de copt, sa turnam aluatul in ea si sa dam la cuptor pentru 30 de minute la 170 de grade.

Puteti servi prajitura cu smantana cu inghetata, o va face si mai gustoasa.

Sa aveti pofta!

CITESTE SI:

Rețetă pentru cea mai simplă negresă, cu cea mai simplă glazură – Și cei mici pot participa la preparare

Ingrediente blat:

300 g zahăr

300 ml apă

600 g făină

3 linguri cacao

4 linguri ulei

1 esență de rom

1 praf de copt

1 plic zahăr vanilat

100 g stafide

100 g miez de nucă

sare

Ingrediente pentru glazură de ciocolată

6 linguri apă

6 linguri zahăr

6 linguri ulei

2 linguri cacao

Mod de preparare:

  1. Pentru blat, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 25 de minute.
  2. Se înfige o scobitoare în blat și dacă iese curătă, înseamnă că negresa este făcută. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit.
  3. Pentru a pregăti glazura de ciocolată, se pun toate ingredientele într-un vas și se fierb câteva minute, până la omogenizare. Se toarnă apoi glazura caldă și se întinde cu o lingură peste blatul scos din cuptor și răcit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *