Fratele Mădălinei Manole Redeschide Vechi Controverse: „Nu Cred În Sinucidere!”

Într-o postare pe Facebook, Marian Manole, fratele artistei a transmis un mesaj pentru fanii artistei. El le-a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, să nu mai

spună că Mădălina Manole s-ar fi sinucis. În opinia sa, artista ar fi fost vorba despre un omor, de care ar fi responsabil fostul soț al cântăreței, Petru Mircea.

„Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta!

Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: «săraca, era slabă de înger», «săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul», «nu avea credință destulă», «suferea după fostul soț», «era depresiva» și multe altele!

Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Manole, în postarea de pe Facebook.

Cererea lui Marian Manole pentru fanii ei
Fratele artistei crede cu tărie că Mădălina Manole nu s-a sinucis, așa cum au stabilit anchetele oficiale. El susține că, în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști, aceasta ar fi fost victima unei crime, a unui omor.

„Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole pe Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *