Doliu în lumea muzicii populare românești!

Este doliu în lumea muzicii populare românești! Celebra interpretă de muzică populară s-a stins din viață mult prea devreme și a lăsat în urma ei doar durere și lacrimi.

Colegilor de breaslă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat și pur și simplu nu pot percepe faptul că interpreta nu mai este printre noi. Atât fanii, cât și apropiații, au tras un semnal de alarmă, cu doar câteva zile înainte de decesul artistei.

”Trăiește fiecare zi ca şi când ar fi ultima și învață în fiecare zi ca și când ai trăi pentru totdeauna” este motto-ul după care și-a trăit viața celebra interpretă de muzică populară. A trăit fiecare zi ca și cum ar fi ultima, până când s-a stins din viață.

Din nefericire, interpreta de muzică populară a decedat în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce prietenii, fanii, apropiații, dar și toți cei care o iubeau pentru muzica ei au făcut un apel public pe rețelele de socializare.

Pe atunci, prietenii cereau ajutor, din toate părțile. Simona Maria Teodorescu, căci despre ea este vorba, avea nevoie de sânge. Și primăria din Mehadia, Caraș Severin, a tras un semnal de alarmă, pentru ca cetățenii să o ajute pe Simona Teodorescu.

Pe Simona Maria Teodorescu, lumea a considerat-o o persoană care mereu a înveselit suflete prin melodiile ei. În ultimele sale zile de viață, artista a fost internată la ATI, la Spitalul Județean din Reșița.

Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>
Toți fanii și prietenii au încercat să-i salveze viața

Pentru că a avut nevoie urgentă de sânge, sute de persoane s-au mobilizat și au încercat să îi salveze viața interpretei de muzică populară, dar a fost mult prea târziu. Simona Teodorescu a decedat, din păcate.

Simona Maria Teodorescu era o interpretă de frunte a cântecului popular românesc din zona Banatului, dar și profesor de canto popular, în orașul Reșița, județul Caraș-Severin. Trupul neînsuflețit al îndrăgitei artiste de muzică populară a fost depus la capela din Mehadia.

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje de-a dreptul cutremurătoare, prin care apropiații plâng moartea interpretei.

”Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Drum lin printre îngeri”, au scris apropiații pe Internet.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *