FOTO Drama amoroasă a unui bărbat celebru din România! Prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie, a doua pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu pare să îşi fi găsit, într-un final, liniştea. Românul celebru, în vârstă de 48 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Laura Dincă. Iubita lui este cu 24 de ani mai tânără.

Boureanu are din nou planuri de nuntă. Numai pandemia l-a împiedicat să ajungă pentru a treia oară la altar. Nu se teme să facă din nou pasul cel mare, chiar dacă a trecut prin clipe teribile în trecut.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Cristi Borcea: „Valentina Pelinel mi-a spus că nu poate trăi fără mine”
Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Boureanu este gata să o ia de la capăt. Formează un cuplu cu Laura Dincă de câţiva ani, chiar dacă diferenţa de vârstă este de 24 de ani.

Ca şi Borcea, Boureanu vrea să aibă mulţi copii. Iubita sa a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, câţi copii ar vrea să facă iubitul său. „Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, a spus Laura Dincă, conform Fanatik.

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe rară
Cristian Boureanu are cu ce se mândri. Fiica lui din prima căsătorie, Ioana Boureanu, este de o frumuseţe ieşită din comun.

Tânăra care a împlinit 20 de ani a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

Ioana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. De altfel, adolescenta are cu numai patru ani mai puţin decât actuala iubită a tatălui ei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *