Aceşti părinţi încep să cânte o melodie a cappella în maşină. Priviţi reacţia bebeluşului!!

Aceşti părinţi încep să cânte o melodie a cappella în maşină. Priviţi reacţia bebeluşului!!

Poate ca bebeluşii nu pot vorbi sau cânta atunci când sunt foarte mici, însă se pot bucura nespus în momentul în care îi aud pe cei mai dragi lor interpretând o melodie cu atâta naturaleţe. Reacţia micuţului este adorabilă!

Doi tineri israelieni alături de micuţul lor se aflau împreună în maşină, când la un moment s-au hotărât să cânte o melodie a cappella în faţa camerei de filmat postată pe bordul autoturismului.

Cu chipurile radiind de fericire, cei doi părinţi au început să cânte o melodie cunoscută zâmbindu-şi tot timpul unul altuia, dar şi bebeluşului lor.

Reacţia micuţului a fost cu totul adorabilă, acesta zâmbind la rândul lui fericit de atmosfera de bună dispoziţie pe care părinţii lui ştiau să o facă prin vocile lor calde şi optimiste.

Bebeluşul a ajuns să se bucure atât de tare, încât şi-a întins mânuţele mici şi drăgălaşe mişcând tot timpul din ele.

Armonia şi dragostea nemărginită se revarsă din plin în aceste momente minunate de familie. Nimic pe lume nu poate înlocui un zâmbet vesel de copil şi o privire plină de drăgălăşenia şi inocenţa vârstei copilăriei! E minunat să poţi vedea o familie fericită şi împlinită prin acest copil minunat!

Sursa: Yonina via Youtube

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *