Dan Negru, revoltat: ‘Cel mai mare jaf al turismului românesc. Îmi vine să caut o puşcă şi să mă întorc cu ea la Bucureşti’ – video

Dan Negru, revoltat: ‘Cel mai mare jaf al turismului românesc. Îmi vine să caut o puşcă şi să mă întorc cu ea la Bucureşti’

Dan Negru, în concediu, a vizitat locul unde spune că şi-a petrecut vacanţele copilăriei, publicând pe pagina lui de Facebook un clip video care înfățișează starae avansată de degradare a clădirilor istorice din Băile Herculane.

Comentariul lui Negru îi vizează pe cei pe care-i consideră vinovaţi de starea jalnică în care a ajuns staţiunea din judeţul Caraş-Severin.

“Cel mai mare jaf al turismului românesc s-a petrecut aici! Romanii au descoperit staţiunea asta, acum 2000 de ani. Era locul preferat al aristrocraţilor romani, senatorii romani veneau aici. Imperiul Austro-Ungar a ridicat şi mai mult staţiunea, pentru ca ai noştri să o doboare în doar 30 de ani.

Aşa arată Herculane acum, în august 2018. Culmea, cei care au îngăduit tot jaful ăsta, toată tâlhăria asta, apar în continuare la televizor, îi vezi prin ziare sunt bine mersi. Vacanţele de vară, din copilăria mea, le-am petrecut aici şi de asta, matur fiind, de fiecare data când vin aici, îmi vine să caut o puşcă şi să mă întorc cu ea la Bucureşti”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/DanNegruCristian/videos/2104115946296526/

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *