Mirela Vaida, anunț șocant pentru fani: “Îl facem pe al patrulea!”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din România. Prezentatoarea Acces Direct este urmărită de o mulțime de oameni și se bucură de un succes formidabil pe toate planurile.

Are și o familie minunată, cu un soț și trei copii minunați, iar ultimele sale declarații au șocat pe toată lumea.

Mirela Vaida, declarații despre copii

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite femei din showbiz-ul românesc. Celebra prezentatoare TV este iubită și urmărită de o mulțime de oameni, care vor să știe mereu ce mai este nou în viața ei.

Ea își tine comunitatea de fani la curent cu tot, iar de data aceasta i-a șocat.

Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează oricâte ori merge undeva sau ceva nou se întâmplă în viața ei.

De data aceasta, a postat mai multe imagini de la ziua lui Pepe, celebrul artist și prezentator de la Te cunosc de undeva.

Dacă prin prima postare i-a urat artistului la mulți ani, prin cea de-a doua a făcut un anunț Șocant.

În mod ironic, vedeta i-a sugerat prieteni sale, Alina Pușcaș, să mai facă și ele un copil, pentru că îl îndrăgesc tare mult pe micuțul lui Pepe.

Nu se știe dacă a fost doar o glumă, dar cert este că prezentatoarei îi stă bine în postura de mămică.

„Uite ce drag ne este de copii mici! Hai să îl facem și pe al 4-lea 😊👁❤️”, a scris prezentatoarea de la Acces Direct pe InstaStory.

Mirela Vaida s-a apucat de slăbit

Mirela Vaida are deja 40 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta are foarte mare grijă de ea, are un stil de viață activ și face tot ce poate pentru a arăta bine.

Se pare, însă, că nu este pe deplin mulțumită de felul în care arată și are de gând să ia măsuri în acest sens, mai ales că a venit vara și se pregătește de vacanță.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *