George Simion este uluit! A primit anunțul cel mai greu: De astăzi, drumurile noastre se despart

Liderul AUR, George Simion nu trece printr-o perioadă tocmai bună! Parlamentarii care aleg să nu mai facă parte din partidul ,,AUR” îi creează probleme politicianului. Vorbim acum despre deputatul Nagy Vasile, care și-a anunțat demisia în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

Deputatul Nagy Vasile a argumentat că s-a retras din acest partid pentru că își dorește să activeze ca independent

„Astăzi, în şedinţa Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaţilor, mi-am anunţat colegii că am decis să părăsesc acest grup. Până ce voi analiza strategia politică pe care o voi aborda în viitor, voi activa în Parlament ca deputat neafiliat.

Este un anunţ important pentru orice persoană implicată în politică, le mulţumesc colegilor din grupul parlamentar AUR pentru buna colaborare, dar, de astăzi, drumurile noastre politice se despart”, a afirmat deputatul Nagy Vasile.

Fostul deputat al partidului AUR a afirmat că va continua să apere valorile care l-au făcut să intre în lumea politică și cele care îl definesc.

„Este important să fii ferm în convingerile tale politice şi să îţi urmezi viziunea, chiar dacă asta înseamnă să iei decizii grele. Voi continua să apăr acele valori care m-au făcut să intru în politică: cinstea, corectitudinea, dragostea faţă de ţară şi popor, dedicarea totală pentru a-mi valorifica experienţa în favoarea electoratului, cel care, prin voturile sale, ne-a trimis pe fiecare dintre noi în Parlamentul României”, a mai transmis Vasile Nagy.

Această decizie prin care Vasile Nagy a dorit să numai facă parte din partid l-a nemulțumit pe George Simion, însă partidul merge înainte, căci are multe de demonstrat pe viitor, după cum a explicat recent chiar liderul formațiunii.

George Simion: Suntem pregătiți pentru alegeri la termen, dar și anticipate

George Simion a afirmat că partidul AUR este unul dintre cele mai puternice partide fiind primul în sondajele de opinie. Pe lângă asta, acesta a mai adăugat că sunt gata de alegeri anticipate.

„E o vorbă din bătrâni, ‘frica păzește bostănăria’. Văd sondajele pe care le fac publice. În dreptul nostru nu e doar 21%. Văd că românii s-au săturat. Vor să mute alegerile pentru mai sau iunie, dar le dau o veste proastă, suntem pregătiți pentru alegeri la termen dar și anticipate.

O să-i îndepărtăm de la propria feudă, de la bostănărie.

Foarte mulți oameni spun că s-au săturat, cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor. Noi vom face alianță doar cu românii. Cu siguranță cele trei partide nu vor mai lua 50%. Acolo este ținta, acolo ne batem, USR-iștii dispar de pe scena politică, s-au aliat cu cei care au mai condus România, cu Băsescu și cu Ludovic Orban”, a precizat George Simion.

Liderul a reamintit în declarațiile sale faptul că prețul asigurărilor a crescut mult, și am ajuns să dăm mai mult decât alte țări cu posibilități mai mari.

„Știm cum ne-au ținut în case în timpul pandemiei, cum ne-au ținut în case și cum și-au împărțit funcțiile. Toți parlamentarii AUR vor vota pentru alegeri anticipate. Nicu și Marcel păgubește românii, știm bine, cu asigurările, cu creșterea prețurilor – plătim mai mult decât în Franța și Germania”, a mai adăugat liderul AUR.

„Eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani”
George Simion spune că partidul AUR este singura formațiune patriotică din România. După părerea acestuia, alegerile anticipate reprezintă forma prin care pot scăpa mai rapid de oamenii care au distrus țara.

„Suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, înseamnă eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani! Pot să mizez pe o echipă guvernamentală, în sfârșit vin! O echipă de patrioți, oameni nepătați, experți în domeniile lor”, a încheiat George Simion.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *