Primar din Vaslui: „Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistați în a vă bate joc de români!!”

Primar din Vaslui: „Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistați în a vă bate joc de români!!”

Primarul comunei Șuletea, din județul Vaslui – Ciprian Robert Tamaș, a postat duminică un mesaj foarte dur adresat președintelui Iohannis, președintelui PSD – Liviu Dragnea și premierului Viorica Dăncilă, prin care îi acuză că fac jocul marilor puteri în privința pestei porcine.

Ciprian Robert Tamaș este supărat pe guvernanți și pe președintele României pentru că, în opinia lui, nimeni nu îi susține pe crescătorii de animale afectați de așa-zisa pestă porcină. El afirmă în postarea sa că în comuna Șuletea, acolo unde este el primar, nu va permite nimănui să ia animalele din curțile oamenilor. Mai mult, el promite că va fi în prima linie alături de oameni și că îi vor aștepta pe cei care vor veni să le ia animalele la fel cu îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci.

„Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriți acest act criminal! Nu mai fiți slugile marilor puteri! Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistați în a vă bate joc de români!! La Șuletea voi fi în prima linie, vă așteptăm la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci! Ați distrus tot ce se putea distruge în țara asta! Ați închis sute de abatoare în România! Acum vreți să desființați și cotețele oamenilor din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia țăranilor!!!”

Ciprian Robert Tamaș este primar ales din partea PNL, însă conform unor surse și după cum confirmă prin mesajele de pe facebook, e doar o chestiune de timp până va trece la formațiunea politică ALDE, din cauză că nu ar mai fi în grațiile președintelui PNL Vaslui – Nelu Tătaru.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *