Tatal se preface ca își lovește bebelușul, însa cățelul sare in apărarea micuțului într-o clipita. Asta înseamnă devotament!

Tatal se preface ca își lovește bebelușul, însa cățelul sare in apărarea micuțului într-o clipita. Asta înseamnă devotament!

Fara doar si poate, cainele este cel mai bun prieten al omului. Acestia nu sunt doar niste simple animale, ci pot fi camarazi pe cinste, frati foarte buni ai copiilor, atunci cand micutii sunt in pericol si parintii nu ii pot apara.

In videclipul de mai jos, asistam la un act de iubire fara limite al unui catel pentru mai micul sau stapan. Patrupedul devine foarte agitat atunci cand stapanul sau isi loveste bebelusul. Fara sa stie ca stapanul sau se preface, cainele actioneaza in consecinta si chiar la un moment dat, se agata de mana barbatului, pentru a-l opri. Acesta latra puternic si incearca sa il apere pe micutul neajutorat din pat, cum stie el mai bine.

Iubitorii de animale știu că necuvântătoarele pot da dovadă de multă inteligență și că pot reacționa în cele mai surprinzătoare moduri posibile.

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *