Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate. Chiar artista a recunoscut

Ce este în neregulă cu Celine Dion? Iata tot ce se știe despre sănătatea cântăreței.
Celine Dion și-a făcut fanii să se roage pentru ea de luni de zile, după ce o criză de sănătate a lăsat-o în imposibilitatea de a cânta. Celine Dion și-a anulat toate concertele, declarând că nu se simte bine. Recent, vedeta a postat un no mesaj cu privire la starea sa de sănătate.

Din păcate, Celine Dion se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care vedeta și-a anulat toate concertele. Vedeta și-a îngrijorat fanii, iar recent le-a transmis un mesaj acestora. Vedeta a mărturisit că se simte mai bine, dar trebuie să se odihnească. „Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctori”, a scris Celine Dion.

Vedeta a mărturisit că se simte mai bine, dar trebuie să se odihnească. „Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctori”, a scris Celine Dion.

Dar, la fel de repede cum a dat vestea îmbucurătoare că spectacolele sale au revenit, ea a dezvăluit că starea ei de sănătate precară a însemnat și mai multă supărare.

Cel mai recent, Celine – care a fost nevoită să își amâne rezidența din Las Vegas – a dezvăluit că încă nu se simte suficient de bine pentru a cânta și a fost nevoită să anuleze spectacolele rămase din etapa nord-americană a turneului Courage World Tour.

Într-un mesaj emoționant, Celine a scris: “Chiar speram că voi fi în stare să plec până acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii.

“Există o mulțime de organizare și de pregătire care intră în spectacolele noastre și, prin urmare, trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă să mă întorc la o sănătate deplină, la fel ca și noi toți să trecem peste această pandemie, și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Între timp, am fost foarte emoționată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Simt dragostea și sprijinul vostru și asta înseamnă enorm pentru mine. – Celine x.”

Celine nu a abordat care sunt problemele ei de sănătate în ultimul mesaj, dar este probabil o problemă recurentă de la diagnosticul inițial de “spasme musculare severe și persistente”.

Sora ei, Claudette, a vorbit cu revista franceză Voici și a spus: “Ceea ce i se întâmplă este trist. Dar nu este ceva grav. Celine se încrede întotdeauna în mine și îmi cere sfaturi atunci când ceva nu este în regulă. Știu că este bine dispusă.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *