Ceva ce te va face sa razi pana la lacrimi : Polițiștii romani si șoferul englez

Distribuie pe

Ceva ce te va face sa razi pana la lacrimi : Polițiștii romani si șoferul englez :

Turist american in Londra, un turist american viziteaza Londra, cand de-odată simte nevoia sa urineze. Cauta,cauta si nu gaseste nici o toaleta, neavând încotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se descheie la fermoar , în ca înainte de-a începe sa urineze simte o bataie usoara pe umăr , se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez , scuza-ma domnule spune polițistul  e interzis a urina in locuri publice. Americanul se scuza, ii spune ca nu are încotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste wc.

Nu – raspunde politistul – noi numim asta Ambasada Franceza , Londra este capitala Marii Britanii, care este o tara independenta si nu al 51-lea stat al SUA. Seful statului este regina Elisabeta a II-a (se pronunta a doua si nu a unsprezecea). Nu trebuie sa o luati pe dupa umeri si sa ii spuneti „draga”. Trebuie sa va adresati cu „Majestate” sau „Doamna”, fiul ei cel mai mare este Printul Charles, nu „Chuck”. Nu aduceti vorba despre valeti si nu il intrebati daca a vazut vreun film bun.
– Daca va aflati la un banchet oficial, folositi tacamurile incepand dinspre exterior. Hamburgherii si cartofii prajiti nu se vor afla in meniu „Batalia pentru Anglia” a fost castigata de Fortele Aeriene Britanice, nu de Tom Cruise sau Bruce Willis.
– Noi traim in democratie si avem dreptul sa manifestam. In cazul in care, de-a lungul traseului parcurs, se vor afla mii de demonstranti anti-razboi, nu cereti sa fie inchisi.
– William Shakespeare, cel mai mare dramaturg al nostru, a scris „Romeo si Julieta”, nu Zeffirelli. Nu cereti sa va intalniti cu Will – este mort.

VEZI AICI BANCUL CU Polițiștilor romani si soferul englez in video-ul de mai jos :

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *