Badea Gheorghe, jerpelit, făcea autostopul. In curând apare o super masina, oprește si-l intreba:

Badea Gheorghe, jerpelit, făcea autostopul. In curând apare o super masina, oprește si-l intreba:

Badea Gheorghe, jerpelit, facea autostopul. In curand apare o super masina, opreste si-l intreba:
Unde mergi bade? – La Bucuresti, nepoato.
Si crezi ca te ia cineva asa jerpelit?
Ma gandeam ca pentru 200 de euro m-o lua si pe mine cineva… 200 de euro? Suie! Urca mosul in masina. La un moment dat, soferita isi aprinde un trabuc.
Din spate, Gheorghe zice: Nu te supara, daca iti dau 500 de euro imi dai si mie un trabuc?
Soferita, fericita, ii intinde mosului un trabuc. Dupa un timp, mosul zice: Auzi, da daca iti dau 1000 de euro faci dragoste cu mine?

Dupa un timp de gandire fata executa lucrarea. Gheorghe, relaxat, dupa o jumatate ora: Fat-o,fat-o, nu stiu ce o sa se-ntample ca neam de neamu meu n-a avut atatea datorii cate am eu la tine…

Citește și acest banc pe care-l știu de la o colegă de la muncă !


Un american isi face vacanta in Romania. Merge el ce merge si ajunge la o stană din Ardeal, unde e foarte impresionat de câine.

Bade, cat ceri pe cainele asta? As vrea sa-l cumpăr , Nu e de vanzare , Iti dau 500 de dolari , Nu e de vanzare , Iti dau 1.000. Nu e de vanzare , Iti dau 2.000 de dolari pentru el , Nu e de vanzare si pace, Americanul se vede nevoit sa renunte si sa isi vada de drum. In aceeasi zi, un roman de la oras trece pe la stana si ii place cainele.

Bade, e de vanzare cainele? Cat iti dau pe el? – 50 de lei, spune ciobanul , Cel de la oras da banii si pleaca cu cainele, Dupa ce pleaca, un baiat de la stana il intreaba pe cioban: Pai bine, nene, americanul ti-a oferit 2.000 de dolari si matale ai vandut cainele pe 50 de lei?

Apai ma, tu ma crezi pe mine prost? De la oraș, se întoarce pana diseară , Dar din America?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *