Obligatoriu de văzut pentru femeile trecute de 40! O selecție de 35 tunsori care ne întineresc vizual.

Obligatoriu de văzut pentru femeile trecute de 40! O selecție de 35 tunsori care ne întineresc vizual.

În toate timpurile și la orice vârstă femeile doresc să arate frumos. O tunsoare potrivită este un detaliu obligatoriu pentru o imagine ideală. Atunci când alegeți tunsoarea potrivită trebuie să țineți cont de trăsăturile feții și vârsta dvs. O tunsoare corectă poate întineri aspectul și să ascundă vizual schimbările care apar odată cu vârsta în zona decolteului țși pe față. Trebuie să alegeți tunsoarea corect pentru a economisi timpul și banii pentru aranjarea părului în saloanele de frumusețe.

Pentru o alegere corectă a tunsorii, vă recomandăm să vă adresați unui profesionist. În acest sezon cele mai populare sunt tunsorile scurte și lungimea medie a părului. Părul scurt vă ajută să accentuați avantajele exteriorului și să ascundeți schimbările legate de vârstă.

Pixie: În sezonul 2018 această tunsoare neobișnuită se poartă cu breton. Alegerea bretonului poate fi îndrăzneață, de la un breton foarte scurt, până la un breton tuns ”în zdrențe”, care ajunge până la pomeți. Bretonul oblic, tuns ”în zdrențe” va concentra atenția celor din jur asupra tâmplelor.

Acest model a tunsorii pixie adaugă părului un volum suplimentar.

O variantă pixie-bob, sperăm să vă placă !

Vopsirea părului scurt cu un breton ”în zdrențe” trebuie realizată în două culori. Cele mai actuale tehnici de vopsire a părului sunt balayage, shatush și sombre.

Haircut : Această tunsoare este populară atât între bărbați cât și în rândul femeilor. Tunsoarea haircut este asemănătoare tunsorii pixie, cu o deosebire semnificativă: tunsoarea presupune o linie orizontală tăiată drept (nu ”în zdrențe”) a părului inclusiv și a bretonului. Această tunsoare se potrivește posesoarelor unui păr subțire. Vara puteți rade tâmplele și ceafa. Acest truc creează un volum suplimentar părului și va conferi trăsăturilor feții un plus de feminitate.

Carre : O tunsoare universală care are câteva variații. Stilul clasic al tunsorii – lungime medie a părului până la umeri cu o tăietură dreaptă. Puteți purta tunsoarea carre cu breton sau cu cărare.

Carre pe părul de culoare deschisă se potrivește perfect femeilor mai în vârstă.

Carre ”pe picior” – o variantă scurtă a tunsorii carre cu părul ras la ceafă. Datorită acestul model de tunsoare se creează un volum suplimentar părului și se accentuează linia frumoasă a gâtului.

Recomandare: Înainte de a vă schimba imaginea, vă recomandăm să alegeți o tunsoare cu un breton alungit, astfel peste un timp scurt veți putea strânge părul și să vă schimbați complet stilul. De asemenea puteți experimenta cu alegerea nuanțelor pentru vopsirea părului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *