Ramona Bădescu, mamă de fetiță. Actrița este în culmea fericirii

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară.

Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mamă, dar mai are planuri în acest sens. Își dorește să mai aibă și o fetiță, chiar dacă a trecut de 50 de ani.

Ramona Bădescu mai vrea copii

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe la nivel internațional. Deși a avut mereu tot ce și-a dorit din punct de vedere material, a devenit o femeie cu adevărat împlinită când și-a întemeiat o familie.

Este într-o relație de câțiva ani buni cu un înstărit om de afaceri și de aproape trei ani i s-a îndeplinit și cel mai mare vis pe care îl avea: acela de a deveni mamă.

Cunoscuta actriță a primit vestea cea mare în mod neașteptat, la 50 de ani, chiar atunci când se pregătea de o fertilizare in vitro.

Actrița spune că și-ar fi dorit mult să aibă o fetiță, dar Dumnezeu i-a dat un băiețel minunat. Deși nu mai are speranță, și-ar dori să mai devină mamă încă o dată și să aibă o pereche, așa cum a fost și ea cu fratele ei.

“Mi-aș fi dorit fetiță, dar nu știu dacă…Dumnezeu mi-a dat o dată un noroc enorm, imens, nu știu dacă mi-l va reda. Dacă mi-l va da…

Doamne, aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată, cum am crescut și eu cu fratele meu, doi copii în familie. Mă rog la Dumnezeu ce mi-a dat să aibă grijă.

Să îi dea noroc, să îi dea soartă bună și să îmi dea o noră bună.”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *