Cât a plătit Andreea Esca pentru o cursă de 6 lei și ce s-a întâmplat în Mamaia. Taximetristul a spus tot

Cât a plătit Andreea Esca pentru o cursă de 6 lei și ce s-a întâmplat în Mamaia. Taximetristul a spus tot : Celebra stațiune a ”primit-o” recent pe Andreea Esca, cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România.

Vedeta care se indentifică, practic, cu ProTV a avut nevoie, la un moment dat, de o cursă de taxi. Nu pe o distanță mare, dar s-a gândit că pe o asemenea căldură nu merită să obosească parcurgând la pas cele câteva sute de metri până la destinație.

A făcut semn, taxiul a oprit. Vedeta a urcat și, la final, aparatul i-a afișat costul cursei: fix 6 lei! Andreea Esca a scos banii și a plătit. A mulțumit, a coborât și s-a făcut nevăzută.

Șoferul care a avut marea șansă să o aibă client pe Andreea Esca și care lucrează la una dintre cele mai mari companii de taximetrie povestește. ”Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a dezvăluit, amuzat, taximetristul.

Ce bani încasează Esca de la ProTV, dar și din afacerile proprii

După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni. Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta.

Venitul lunar al știristei de la ProTV ar fi de 5.000 de euro. Și asta după ce ar fi fost scăzut din cauza tăierilor de salarii. În trecut, însă, s-a vehiculat o cifră fabuloasă, 46.000 de euro.

Indiferent dacă salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator. Și asta pentru că ea are încasări mari din contractele de imagine, dar și din afacerile ei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *