Va las aici o rețeta de tort minunat, fara coacere. Sa il faceți la următoarea zi aniversara

Va las aici o rețeta de tort minunat, fara coacere. Sa il faceți la următoarea zi aniversara:

Tortul cu miere este un desert minunat pentru cina de familie. Pentru acest tort puteți alege crema preferată, ceea ce constituie un avantaj. Deseori acesta nu era binevenit pentru cină, deoarece conform rețetei originale, conține foarte mult unt. De aceea, vă prezentăm o rețetă de tort cu miere fără unt. Acesta va deveni un desert preferat de toată familia.

Ingrediente: 3 ouă, 3 linguri de miere, 3 pahare de făină, 2 pahare de zahăr, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, 500 g de smântână.

Mod de preparare: Bateți ouăle cu 1 pahar de zahăr și mierea. Turnați amestecul într-o cratiță și puneți-o la foc mic. Fierbeți amestecul până de dizolvă zahărul și compoziția devine lichidă și omogenă. Amestecați încontinuu.

Adăugați bicarbonatul de sodiu. Amestecați. Adăugați făina și frământați un aluat nelipicios.
Împărțiți aluatul în 5-8 părți. Întindeți fiecare porție de aluat într-un blat cu grosimea de 0.5 cm și presărați-l cu puțină făină. Înțepați blaturile cu o furculiță.

Coaceți blaturile în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 220°C timp de 5-7 minute.

Tăiați fiecare blat cu o formă rotundă (folosind o farfurie), astfel încât acestea să fie de dimensiuni egale. Păstrați resturile.
Pregătiți crema: amestecați smântâna cu 1 pahar de zahăr cu ajutorul unui mixer.

Asamblați tortul: alternați blaturile cu câte un strat de cremă. Ungeți tortul deasupra cu cremă. Presărați cu resturile de blat fărâmițate. Dați tortul la frigider pentru o noapte.

 

Sursa:bucatarul.tv

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *