Căţelul refuză să-şi părăsească sora bolnavă: Veterinarul îl surprinde consolând-o în cel mai dulce mod posibil

Căţelul refuză să-şi părăsească sora bolnavă: Veterinarul îl surprinde consolând-o în cel mai dulce mod posibil:

Spuneți că animalele nu au suflet? Câinii par să aibă o intuiţie aparte atunci când vine vorba de a-i mângâia pe cei aflaţi în nevoie, fie că este vorba de oameni sau chiar de semenii lor.
Un video emoţional al unui căţeluş care-şi alină sora la veterinar a înduioşat inimile oamenilor din întreaga lume.

Filmul emoţionant, care a adunat peste 65.000 de vizualizări pe Facebook, ne prezintă doi pui adorabili de Ciobănesc German care au ajuns într-o clinică veterinară din Cairo pentru a fi trataţi de parvoviroză. În timp ce surorii sale i se administrează o perfuzie, celălalt căţeluş îşi arată sprijinul şi dragostea faţă de aceasta într-un mod cu totul înduioşător.
Pe măsură ce ambii stăteau pe patul medicului veterinar, puiul de sex masculin, vizibil recuperat, îşi îmbrăţişează sora în dorinţa de a-i alina măcar puţin din suferinţă. Micuţul pare atât de îngrijorat de faptul că sora sa încă este bolnavă, încât ar fi dispus să facă orice pentru a-i fi bine. Cu siguranţă pentru căţeluşa slăbită contează enorm că cel mai important suflet îi stă alături.

Parvoviroza este o boală virală extrem de contagioasă care afectează câinii. Virusul se manifestă în două forme diferite. Forma mai frecventă este cea intestinală, caracterizată prin vărsături, diaree, pierdere în greutate şi lipsa de poftei de mâncare, iar cea mai puţin întâlnită este forma cardiacă, care atacă de obicei puii foarte tineri, adesea ducând la moarte.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *