Uimitor, Cezar Ouatu, romanul care a ridicat juriul de la X factor U.K in picioare cu talentul său!!

Uimitor, Cezar Ouatu, romanul care a ridicat juriul de la X factor U.K in picioare cu talentul său!!

Atunci cand participam la un concurs de talente am face orice numai sa ii impresionam pe jurati cu talentul nostru si sa le demonstram acestora ca meritam sa mergem cat mai departe in cadrul concursului si de ce nu chair sa ajungem in marea finala. Insa pentru a face acest lucru avem nevoie de talent dar si de foarte multa munca pentru a reusi sa avem un spectacol demn de o finala.

Spre exemplu in clipul postat mai sus il putem urmari pe romanul nostru Cezat Ouatu care a participat la preselectiile unui concurs de talente din U.k. Desi la inceput a fost luat un pic peste picior acesta nu a avut o problema cu acest lucru iar in momentul in care a inceput sa cante i-a lasat pe jurati dar si pe cei prezenti in sala fara cuvinte.

Cezar Florin Ouatu (cunoscut ca Cezar The Voice sau mai simplu Cezar) este un interpret român de operă, pop-opera și pianist. Este cunoscut datorită piesei „It’s My Life”, cu care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö, Suedia. Cezar, alături de soprana Angela Gheorghiu, va cânta la concertul pe care tenorul italian Andrea Bocelli îl va susține pe 25 mai, la Romexpo. În 2011, a acordat un interviu amplu pentru numărul prestigioasei reviste lunare de specialitate, “Das Opernglas”. A apărut de asemenea și pe coperta acesteia

S-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul flautistului Florin Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești și fost profesor la Universitatea Mozarteum din Salzburg, Austria. La doar 6 ani a învățat să cânte la pian, urmând un profil artistic. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din Ploiești; în 2004 a absolvit cu notă maximă secția de canto clasic a Conservatorului „Giuseppe Verdi” din Milano unde fusese admis în 2001. A studiat de asemenea și muzică barocă.

A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice” din Veneția, a cântat pe cele mai importante scene din lume[necesită citare] și a obținut numeroase distincții la concursuri de canto în orașe precum Barcelona, Dresda, Milano și în țări precum Monaco și San Marino. A cântat la opere prestigioase precum cele din Lausanne, Barcelona, Potsdam ș.a

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *