Această fetiţă a cucerit internetul cu planul ei de a se urca pe cal şi i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă

Această fetiţă a cucerit internetul cu planul ei de a se urca pe cal şi i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă:

Atunci când ne dorim ceva cu adevărat, niciun obstacol nu poate fi prea greu de depăşit pentru că în acel moment în mintea noastră încolţesc idei surprinzătoare.
Pentru micuţa din aceste imagini a fost nevoie doar de ambiţie şi o doză dublă de creativitate pentru a ajunge în cele din urmă să îşi atingă ţelul.

Chiar şi atunci când sunt mici, copiii au propriile căi de a rezolva problemele şi unele dintre acestea sunt chiar uimitoare. Prin intermediul acestui filmuleţ facem cunoştinţă cu Abbie, o fetiţă adorabilă care găseşte un mod inovativ de a se urca pe cal.

Iniţial, Abbie şi surioara sa, Sara, au fost ajutate de mama lor să se urce pe cei doi cai, fiind apoi lăsate de aceasta să se bucure de plimbare. Mama a mers apoi în bucătărie şi le-a privit pe cele două micuţe, surprinzând în acelaşi timp şi nişte imagini cu totul neaşteptate. La un moment dat, Abbie a alunecat încet de pe şaua calului său pentru a merge să bea puţină apă, iar la întoarcere a fost nevoită să caute o soluţie pentru a ajunge din nou sus.

Ar fi fost mult mai simplu să-i ceară din nou ajutorul mamei, însă ambiţioasă din fire, micuţa şi-a dorit să facă totul singură. Ea a mers în spatele calului, lucru considerat de mulţi periculos în cazul în care animalul nu este foarte bine instruit şi folosindu-şi braţele l-a direcţionat cât mai aproape de gard. Extrem de calm, calul i-a ascultat comanda şi de aici nu a mai fost decât un pas până când micuţa s-a urcat pe şaua sa. Cât de descurcăreaţa s-a dovedit a fi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *