Anunțul Care Cutremură Toată România! Este Vorba Despre Florin Piersic…

Bănuit că a trimis o telegramă Elenei Ceaușescu, Florin Piersic se disculpă și spune că suspectează că cineva din apropierea sa și poate chiar din familia sa a scris acea telegramă în numele său. Despre Piersic s-a mai auzit că ar fi avut o corespondență și cu Victor Ponta, pe vremea când politicianul era premier.

Actrița Iulia Popovici, critic și curator în domeniul artelor spectacolului, cu expertiză în programe culturale românești și europene, a reacționat la adresa lui Florin Piersic, când acesta a purtat un dialog cu un om al străzii, considerat de unele persoane ca fiind inadecvat.

„Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât, că-i deranja «programul artistic» cu «cerșeală».

Las și eu aici această frumoasă telegramă de felicitare a dlui Piersic pentru tov. Elena Ceaușescu, spre aducere aminte. Din arhiva lui ANIC cel mic, Mihai Burcea. PS: Nu, trimisul de telegrame nu era obligatoriu, sunt mult mai mulți artiștii care n-au făcut-o decât ceilalți”, a scris Iulia Popovici într-o postare pe Facebook, care a însoțit telegrama.

Iulia Popovici a publicat presupusa telegramă trimisă de Florin Piersic către Elena Ceaușescu dar actorul clujean susține însă că nu a scris așa ceva niciodată și a făcut o paralelă între telegrama către Elena Ceaușescu și o presupusă scrisoare pe care ar fi trimis-o către Victor Ponta care ocupa funcția de premier în perioada aceea.

„Vorbele nu seamănă”…

Mesajul lui actorului a fost făcut public de Vlad Zamfirescu, directorul Teatrului Bulandra, pe pagina sa de Facebook.

„Mi s-a comunicat și acest comentariu și am văzut telegrama cu pricina. Bănuiesc că cineva din apropierea mea, poate chiar din familia mea, a scris acea telegramă în numele meu, eu fiind probabil într-o perioadă când eram cumva în dizgrație. Vorbele nu seamănă cu felul meu de a scrie.

Așa s-a întâmplat ani de zile mai târziu, când a apărut publicată o scrisoare pe care i-aș fi trimis-o eu lui Victor Ponta în vremea când era Prim Ministru. Chiar dumnealui mi-a comunicat atunci, că din felul exprimării și-a dat seama că nu avea nimic de a face cu publicarea respectivă. Îți mulțumesc pentru mesajul tău!”, a fost comentariul lăsat de Florin Piersic pe pagina de Facebook a actorului Vlad Zamfirescu.

„Mută ursul”…

În timpul unui program artistic pentru evenimentul Zilele Clujului, Florin Piersic a avut parte de o întrerupere neașteptată, când un cerșetor și-a pus pălăria pe una dintre scările care duceau spre scenă.

Întrerupându-și spectacolul, Florin Piersic i-a adresat câteva cuvinte bărbatului.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că vă fac program, fir-ai al dracului de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?”, i-a spus Florin Piersic.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *