Liam Neeson Și-A Deconecta Soția De La Aparatele Care O Țineau În Viață

Cu 11 ani în urmă, actorul Liam Neeson (68 de ani) și-a deconectat soția, pe actrița Natasha Richardson, de la aparatele care o țineau în viață.

Natasha, atunci în vârstă de 45 de ani, a murit în urma unui accident de schi, refuzând să fie îngrijită medical.about:blank

În anul 2009, actrița se afla într-o vacanță în Quebec, Canada. Schia alături de un instructor, pe o pârtie de începători, când a căzut și s-a lovit la cap.

Imediat după incident, actrița a refuzat îngrijirile medicale. „Am vorbit cu ea și mi-a spus: «Oh, dragule. M-am împiedicat și am căzut în zăpadă».

Așa a descris ea ce s-a întâmplat”, povestea în trecut actorul, despre ultima conversație cu soția sa. Actrița suferise însă o hemoragie intracraniană.

Liam Neeson și-a deconecta soția de la aparatele care o țineau în viață
Zburând direct din Toronto, unde se afla pe platourile de filmare ale unei noi producții, actorul avea să afle că soția sa este în comă.

„Mi s-a spus că e în moarte cerebrală. După ce am văzut radiografia, am zis „Wow”. Evident, era ținută în viață de aparate.about:blank

M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc. I-am zis: «Scumpo, nu o să-ți revii după asta.

Te-ai lovit la cap. Nu știu dacă mă auzi, dar asta ți s-a întâmplat»”, mai spunea în trecut actorul.

Întoarsă în New York, Natasha a fost deconectată de la aparate. Liam Neeson a mărturisit că aceasta a fost decizia soției sale.

about:blank

„Am făcut un pact, anterior. Dacă unul dintre noi ajunge în stare vegetativă, celălalt trebuie să ia decizia.”

Organele soției sale au salvat alte 3 vieți, căci actrița era donator de organe. „Am donat trei dintre organele ei, așa că a salvat 3 oameni.

Inima ei, rinichii și ficatul au fost donate. Cred că ar fi fost încântată și bucuroasă de asta”, a mai precizat actorul. Perechea are doi fii împreună, Michael (25 de ani) și Daniel (27 de ani).

În cei 11 ani de la decesul soției sale, actorul a mai avut două relații, însă niciuna de durată. Liam a admis că încă nu s-a împăcat cu moartea partenerei lui de viață.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *