La doi ani după ce SOȚUL ei s-a stins de cancer, a primit un buchet de flori misterios, la birou. A luat florile, a citit BILETUL și a ramas fara cuvinte. Uite de la cine erau

O femeie din SUA a primit un buchet de flori superb la locul de muncă, iar asta a impresionat mii de oameni. Iată de ce.

Totul a fost povestit de către o colegă de serviciu, care a fost atât de impresionată de ceea ce s-a întâmplt încât a vrut să împărtășească asta cu întreaga lume. Iată ce s-a întâmplat și ce a scris:

,,Am avut ocazia că fiu martora unei povești de iubire ca în filme. Aceste flori au fost livrate azi pentru o doamnă cu care lucrez. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el. Înainte să se stingă el a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo. Sper ca povestea asta să vă lumineze ziua.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *