Ce se întâmpla cu cei doi copii al cuplului care a murit în accidentul din Grecia. Aceștia nu știu că părinții lor nu mai sunt în viață

Doi soți s-au stins din viață într-un accident rutier în Grecia, pe autostrada Salonic-Serres, după ce e autoturismul în care se aflau s-a izbit puternic de un TIR.

Roland și Alina locuiau în Cluj-Napoca și aveau împreună doi băieți, în vârstă de 7 și 10 ani. Cei doi copii nu știu că părinții lor s-au stins din viață și apropiații susțin că le vor da vestea cumplită curând.

Tragedie cumplită pe autostrada Salonic-Serres! Doi soți au murit, ieri, în Grecia într-un accident rutier grav. Aceștia se aflau cu cei doi copii în vârstă de 7și 10 ani, care au fost transportați la spital în stare critică și se află sub supravegherea medicilor. Roland și Alina au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR.

O sursă apropiată al cuplului a mărturisit că rudele celor doi soți s-au pornit la drum spre Grecia pentru a-i vedea pe cei mici și pentru a le spune că părinții lor nu mai sunt în viață. Mai multe persoane s-au oferit pe rețelele de socializare să le ofere o mână de ajutor.

„Sunt pe drum niște rude și o să le spună celor mici cum stă treaba. Ei nu știu că nu mai au părinți. Apoi să vedem cum ne organizăm cu repatrierea și ce mai este de făcut.”, a scris o sursă apropiată pe pagina de Facebook.

Cei doi soți locuiau la Cluj-Napoca

Roland și Alina Schmidt locuiau în comuna Florești din județul Cluj, iar aceștia au plecat în concediu în Grecia alături de cei doi copii ai lor. Din păcate a fost ultimul drum pe care l-au făcut împreună.

Roland provenea din Sighetu Marmației, iar Alina din același județ, însă dintr-o altă localitate. Șoferul bulgar de la volanul la TIR-ului a fost reținut de către autorități și s-a deschis un dosar în acest caz pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *