Doi frați părăsiți de părinti crescuți de bunicul bolnav, fără pensie..DISTRIBUIE SI TU!

Doi frați părăsiți de părinti crescuți de bunicul bolnav, fără pensie..DISTRIBUIE SI TU!

 

„Impreuna pentru buzoieni” cu sprijinul Buzau.net va prezinta un caz sfasietor. Doi frați părăsiți de părinți, crescuți de un bunic bolnav, fără pensie și de o bunică blândă și luptătoare!

Este vorba despre Robert (13 ani) și Mădălin (11 ani), doi copii puternici ce au fost nevoiți să crească de la 2 ani, respectiv o lună fără dragostea părinților, care i-au lăsat în urmă și care nici până în ziua de azi nu s-au mai interesat de ei.
Robert, fratele mai mare suferă de afecțiunea pectus excavatum (stern înfundat), malformație ce-l împiedică să alerge sau să se joace ca alți copii de vârsta lui. Noi am fost cu el la 2 controale (cardiologie și pneumologie), iar de curând bunica l-a dus la un nou control la Marie Curie să vadă dacă trebuie operat. Doctorii de acolo nu au recomandat momentan operația.

În weekend cei din grupul le-am făcut o nouă vizită pentru a le duce alimente, deoarece singurul venit este cel luat de bunica lor pentru plasament. Atunci frații mi-au împărtășit pentru prima oară dorințele lor, deși îi cunosc de anul trecut din vară. Își doresc foarte mult un laptop sau un calculator și să se mute într-o cameră unde să fie numai ei doi…

Copii dorm cu bunicii într-o cameră, unde se gătește aproape în fiecare zi pe sobă (aragzul pe care îl au nu mai e bun) și nu este aerisită corespunzător pentru ca Robert să trăiască într-un mediu propice pentruplămânii lui.

Miercuri îi voi vizita din nou, le voi duce un aragaz și parchet pentru a începe amenajarea camerei unde se vor muta. Va mai fi nevoie să turnăm o alee de ciment în curte și să punem gresie pe holul ce dă în camera lor. Dacă doriți să ajutați cu var lavabil, un șifonier, 2 paturi suprapuse, un birou, vă rog să trimiteți un mesaj privat sau să luați legătura cu bunica. Copii au nevoie de haine. Săptămâna asta mă voi întâlni cu bunica și copii în oraș să le cumpăr de îmbrăcat. Dacă doriți să contribuiți pentru haine și încălțări sau doriți să veniți personal, vă rog să ne scrieți  >>>  https://www.facebook.com/impreunapentrubuzoieni/  <<<

Niţu Aurica – 0799 357 941, Sat Vârf, comuna Năeni, judeţul Buzău. Nu au cont bancar.

DISTRIBUIE SI TU!

Sursa: https://extranews.ro/doi-frati-parasiti-de-parinti-crescuti-de-bunicul-bolnav-fara-pensie-distribuie-si-tu/

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *