Cu regret vă informez că Toto Cutugno, celebrul cântăreț italian, a încetat din viață. Artistul în vârstă de 80 de ani a părăsit această lume, lăsând în urmă o moștenire muzicală remarcabilă.

Cu profundă tristețe transmit vestea că Toto Cutugno, îndrăgitul cântăreț italian care a împlinit vârsta de 80 de ani în luna iulie, a părăsit această lume marți, în jurul orei 16:00, la un spital din Milano.

Presa italiană relatează că managerul său, Danilo Mancuso, a anunțat că starea sănătății artistului s-a agravat în ultimele luni, în urma unei îndelungate suferințe.

Toto Cutugno, considerat unul dintre cei mai populari cântăreți italieni în întreaga lume, a lăsat în urmă o moștenire muzicală impresionantă.

Legendarul artist a început să strălucească în anul 1983, când a urcat pe scena festivalului Sanremo și a interpretat melodia „Lăsați-mă să cânt cu chitara în mână…”.

Deși piesa s-a clasat doar pe locul 5, popularitatea sa a explodat pe plan internațional. Toto Cutugno va fi mereu rememorat și iubit pentru contribuția sa deosebită în industria muzicală.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *