Tăiau lemne pentru foc, când au văzut ceva ciudat pe o bucată de lemn!

Doi bărbați din comuna vasluiană Șuletea susțin că au descoperit, cu câteva zile în urmă, semnul sfintei cruci, în lemnul pe care îl tăiau.

Primarul comunei spune că nimic nu este întâmplător si vrea să-i dăruiască Episcopului Ignatie dovada, drept cadou!

Bărbaţii au fost curiosi sã vadã dacã semnul crucii se aflã pe toatã bucata de lemn aşa că au tãiat-o în felii. Nu micã le-a fost mirarea sã vadã semnul divin pe toate feliile de lemn. Vestea descoperirii a ajuns si la primarul comunei, Ciprian Tamas, care si-a arãtat intentia de a oferi Episcopului Ignatie un cadou cu aceastã dovadã a semnului divin imprimat pe butucul de lemn, potrivit vremeanoua.ro.

„Eu sunt de pãrere cã trebuie sã o luãm ca pe un semn de la Dumnezeu, nu vezi în fiecare zi asa ceva, nu apare oriunde si nici oricând. Trebuie sã tinem cont cã se întâmplã cu câteva zile înainte de sãrbãtoarea Nasterii Domnului, când ar trebui sã fim mai buni, mai deschisi la suflet si actiuni umanitare”, a povestit un sătean, pentru sursa citată.

De aceeasi pãrere este si primarul comunei, Ciprian Tamas: „Aceastã decoperire îmi întãreste convingerea cã nimic nu e întâmplãtor. Comuna Suletea a trecut si trece în continuare printr-o perioadã foarte grea din punct de vede financiar. Însã m-am rugat la Dumnezeu si mereu a venit cu o solutie salvatoare. Spre exemplu, anul acesta îi povesteam unei persoane care participa la concertul de colinde de zilele trecute cã îmi doresc ca sãrbãtorile de iarnã sã treacã mai repede. M-a întrebat de ce si i-am spus cã îmi pare foarte rãu cã nu putem sã oferim copiilor din comunã cadouri de Mos Crãciun. M-a întrebat cam la cât s-ar ridica costurile unei astfel de actiuni, i-am spus cã în jur de 5.000-6.000 lei, iar atunci mi-a spus «îi aveti. Îi donãm noi».. Un gest foarte frumos pentru cei 300 de copii de la noi din comunã, care se vor bucura de venirea Mosului. Repet, nu cred cã e o coincidentã, mai ales cã apare acum, înainte de Crãciun, tocmai de aceea am decis sã prelucrãm, adicã sã slefuim o bucatã de lemn pe care e imprimatã Sfânta Cruce si sã o dãruim Preasfintitului Pãrinte Ignatie, Episcopul Husilor, care pur si simplu ne-a fascinat la ultima vizitã”.

Sursa: cancan.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *