ȚI SE RUPE SUFLETUL! CE A SPUS ANDREAS, FIUL DEEI ȘI AL LUI DINU MAXER, CÂND A AFLAT CA PĂRINȚII LUI DIVORȚEAZĂ: “TATI…”

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer va avea consecințe și asupra celor doi copii pe care îi au împreună. Ce a spus Andreas, fiul cel mare al celor doi, când a aflat că părinții lui nu mai formează un cuplu.

Se spune că în urma unui divorț, copiii din familie resimt cel mai mult consecințele. De cele mai multe ori, cei mici ajung să crească separați, fiecare în custodia unui părinte. Se pare că așa se va întâmpla și în cazul familiei Maxer.

Așa cum era de așteptat, cei doi soți au căzut de comun acord în ceea ce privește custodia celor doi copii. Andreas va rămâne alături de Dinu Maxer, iar Maya va rămâne cu mama ei.

Totodată, pentru un viitor mai bun al copiilor și pentru a se asigura că ambii părinți se vor ocupa îndeaproape de creșterea lor, Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în același bloc, pe aceeași scară, apartament în care va locui cu mezina familiei.

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților. Deea a cumpărat un apartament și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! Noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa spună că nu e adevărat”, a spus Dinu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Dinu Maxer a clarificat lucrurile și, cu durere în glas, a dezvăluit care au fost cuvintele fiului său când a aflat că părinții lui se despart, după 18 ani de relație. „Tati, e mai bine așa (n.r. să divorțeze) că nu vă mai certați”, a mai mărturisit Dinu Maxer.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *