A murit un celebru cântăreț de muzică populară! Toată scena artistică e în doliu: Ne-ai frânt inimile tuturor

Este doliu în televiziune, după ce un cunoscut prezentator dar și artist de muzică populară s-a stins din viață. El a fost răpus de o boală cruntă. Cei care l-au cunoscut sunt îndurerați.

A murit Jull Nicu

Este doliu în televiziune după ce a murit Jull Nicu.

A fost prezentator la matinalul de la Etno TV, dar a lucrat și la sitcom-ul de comedie „Moroflencii”.

La „Moroflencii” l-a avut ca și coleg pe partenerul său, Puiu. Lor li s-au alăturat și alte nume cunoscute din folclor.

Trecerea în neființă a prezentatorului a întristat pe toată lumea. Cei care l-au cunoscut sunt împietriți de durere și nu le vine să creadă că acesta nu mai este.

„Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sitcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zi de zi”, spune Lorenna, una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Jull Nicu
SURSA FOTO: EVZ.ro

Iulian Nicolae, un om care punea suflet în ce făcea

Aceasta și-a continuat omagiul și a spus că era un om foarte implicat în proiectele sale, care punea mult suflet. De asemenea, ea a mai zis că publicul nu-l va uita niciodată.

„‘Sănătate înainte de toate’ – o altă emisiune pe care ai prezentat-o cu atâta implicare, etc… apoi, deodată, când cei veniți noi în funcție au hotărât să facă schimbări majore în post, te-ai supărat așa de tare pe toată lumea și pe viață, te-au măcinat gândurile și te-ai necăjit prea tarem încât până la urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ai plecat definitiv de pe acest pământ, ai ales să înveselești îngerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tuturor celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a continuat ea.

Prietenilor le este grea despărțirea de prezentator

Interpreta Adriana Popescu a publicat pe Facebook un omagiu și spune că nu îi vine să creadă că prezentatorul nu mai este.

„Am prea multe poze cu tine…..am atatea emisiuni prezentate de tine….nu mi vine sa cred pur si simplu.Probabil ca asa se intampla cand suntem apropiati de cineva anume….nu stiu ce sa mai spun…..cuvintele par ca nu si gasesc literele…..drum bun prietene, drum bun acolo sus la ingeri ….ramai al nostru Jull Nicu !! Dumnezeu sa te ierte si sa odihnească in pace!”, a scris, pe Facebook, interpreta Adriana Popescu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *