Ce a făcut Florica, una dintre victimele tragediei din Crevedia, înainte de prima explozie. Copiii femeii își strigă mama cu disperare

Sâmbătă, 26 august, o explozie devastatoare a zguduit stația GPL din Crevedia, lăsând în urmă o scenă de dezastru și durere profundă. În această tragedie cumplită, viețile soților Florica și Ionel B. au fost întrerupte brusc, lăsând o familie îndurerată și o comunitate șocată.

După explozie, soția, Florica, a fost grav rănită, suferind arsuri pe 96% din suprafața corporală. Rănile adânci și dureroase au fost martorele suferinței sale grele. Într-un context atât de tragic, Ionel, soțul ei, a suferit un infarct înfricoșător în momentul în care a văzut-o într-o astfel de stare. Durerea și șocul au fost copleșitoare pentru el.

Ce a făcut Florica înainte de explozie

Pe lângă cuplul răpus de tragedie, cei mai afectați sunt, cu siguranță, cei doi copii ai lor, Oana și Sorin. Tragedia i-a lăsat fără părinți, lăsând în urma lor o durere inimaginabilă. În adâncul suferinței lor, și nepoții celor decedați se confruntă cu un gol în suflet.

Sorin, unul dintre copiii rămași în urma tragediei, a ales să împărtășească povestea dureroasă a mamei sale și a evenimentelor dramatice care au dus la pierderea sa. Într-o intervenție televizată, el a relatat cum mama sa a fost acasă în momentul primei explozii. Îngrozită de ce se întâmpla în jurul ei, ea a apelat la fiica ei, cerând ajutor și încercând să descrie ceea ce vedea. Cu toate acestea, timpul a fost nemilos, iar mama a suferit arsuri grave înainte să poată fi preluată de ambulanță.

„Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz în toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță”, și-a început declarația fiul femeii.

Și-a pierdut ambii părinți în numai câteva minute

După explozie, Florica a luptat pentru viața ei într-o agonie fără margini, însă, în cele din urmă, s-a stins la spital duminică. Soțul său, Ionel, a suferit dublu, atât din cauza pierderii partenerei sale de viață, cât și din cauza impactului emoțional devastator al întregii situații.

„Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata și mi-a zis că nu știe de mama nimic.

Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea.

Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care era resuscitat, în stop cardio respirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că, în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a povestit bărbatul, pentru România TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *