Tânără mămică ucisă de o polițistă beată

Tragedie pe drumurile din Moldova: O tânără mamă pierde viața în urma un accident provocat de o polițistă beată

O tragedie neașteptată și șocantă a avut loc luni noaptea în Republica Moldova, când o tânără mamă a fost ucisă într-un accident de mașină cauzat de o polițistă beată. Incidentul tragic s-a petrecut în apropierea localității Sîngera, la ora 01:40. Valentina, în vârstă de 30 de ani, se întorcea acasă împreună cu fiica sa de 6 ani, după o vizită la rude.

O clipă fatală, consecințe dramatice

Șoferița vinovată, o polițistă de 22 de ani, angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului. Testarea cu etilotestul a relevat o valoare de 0.52 mg/l în aerul expirat al acesteia, depășind astfel limita legală admisă. În urma impactului devastator, tânăra mamă a pierit pe loc, în timp ce fiica sa și o adolescentă de 17 ani, pasagere în cealaltă mașină implicată, au fost transportate de urgență la spital.

O poveste cutremurătoare, o durere fără margini

Familia și prietenii Valentinei sunt în stare de șoc și disperare în urma pierderii neașteptate. Mesaje pline de tristețe și compasiune au fost postate pe rețelele de socializare, exprimându-se regretul și șocul față de tragedia care a avut loc. “Doamne ferește ce durere familiei. Nu dă Doamne la nimeni. Atât de tânără și frumoasă, și un nimeni i-a luat viața. Polițistă, tânăra parte feminină și să te urci beată la volan? Chiar dacă nu era polițistă, dar ești tânără, ești domnișoară cum poți să te îmbeți?” Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pline de durere și revoltă exprimate de cei apropiați tragediei.

Cine este vinovatul și ce urmează?

Polițista care a provocat accidentul a fost suspendată din funcție și reținută pentru 72 de ore. Aceasta urmează să fie dusă în fața instanței cu propunere de arestare. În același timp, autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment și pentru a determina gradul de vinovăție al șoferiței.

În concluzie, acest accident tragic reprezintă un îndemn puternic pentru autorități să întărească măsurile și sancțiunile împotriva consumului de alcool la volan. De asemenea, tragediile de acest gen ne amintesc cu durere că viața este fragilă și că trebuie să fim responsabili și conștienți în trafic, pentru a evita astfel de evenimente nefericite și devastatoare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *