Monica Tatoiu A Trecut Prin Momente Cumplite! Femeia De Afaceri A Spus Ce I S-A Întâmplat: Pot Să Te Și Omor…

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute prezențe de la noi din țară, a făcut dezvăluiri de pe vremea în care era profesoară. Afacerista a avut parte și de întâmplări mai puțin plăcute sau chiar periculoase atunci când a predat matematica.

Monica Tatoiu a avut parte de mai multe întâmplări neplăcute pe vremea când era profesoară de matematică

Afacerista Monica Tatoiu a fost profesoară acum mulți ani, iar la începutul carierei sale a avut parte de incidente periculoase. Vedeta a mărturisit că a fost atacată cu pietre de un elev.

În acest caz era vorba despre un copil-problemă, care rămăsese și repetent de câteva ori. Din această cauză, vedeta s-a confruntat la acel moment cu o situație potențial periculoasă pentru ea.

Monica Tatoiu l-a amenințat pe respectivul elev pentru a scăpa de viitoare astfel de agresiuni.

Fosta profesoară i-a spus atunci elevului că are probleme mintale și că dacă va săvârși o crimă, nu va fi făcută niciodată să plătească pentru ea. Cu această soluție neortodoxă, Monica Tatoiu a reușit să scape de amenințările elevului respectiv.

Cum a procedat Monica Tatoiu cu elevul violent
„Spre exemplu, aveam în clasă, cândva, la începuturile mele de profesoară, un băiat care repeta pentru a patra sau a cincea oară clasa. Și individul ăsta, căci copil nu prea mai era, a aruncat cu pietre după mine.

M-am întors către el și i-am șoptit apăsat să nu mai repete greșeala a doua oară. I-am spus doar atât: „Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9 de nebuni. Ca atare, pot să te și omor, dacă vreau, fiindcă nu voi păți nimic!””, a povestit Monica Tatoiu.

După acest episod, Monica Tatoiu a mărturisit că nu a mai avut probleme cu elevul respectiv. Mai mult, aceasta a aflat că la scurt timp după aceea că băiatul a ajuns și în spatele gratiilor.

„N-am mai avut de atunci niciun fel de probleme cu acela! Și vă pot spune că nu a ajuns bine, fiindcă nu știu peste cât timp avea să fie închis pentru nu știu acte nelegale”, a povestit afacerista, potrivit impact.ro.

Monica Tatoiu a fost o profesoară dură, însă duritatea sa a fost benefică
Femeia de afaceri a mărturisit că era o profesoară destul de dură, însă elevii ei au ajuns oameni mari, iar asta o bucură enorm.

„Am fost 15 ani profesor, zece ani în comunism și cinci după aceea. Am fost o profesoară foarte dură. Dar toți elevii mei sunt acum șefi prin companii, au afacerile lor.

Am fost exact genul de profesor pe care jumate din elevi l-au urât, jumate l-au iubit, dar toți la sfârșit au spus mulțumesc, după ce s-au maturizat”, a mai dezvăluit Monica Tatoiu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *