Anunțul minunat al momentului!

Soția lui George Piștereanu este însărcinată, iar recent actorul a dezvăluit sexul bebelușului. De ceva timp încoace, George Piștereanu s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de soția sa, Giorgiana Grassu.

Actorul a devenit cunoscut pentru apariția sa în „Vlad”, și pentru participarea în emisiunea „Ferma” de la Pro TV. În primăvara anului trecut, George Piștereanu s-a căsătorit în secret cu Giorgiana Grassu, iar ceremonia a avut loc în Los Angeles.

Nunta lor a fost o surpriză totală în industria showbiz-ului autohton, având în vedere că povestea lor de dragoste s-a desfășurat în mare discreție.

Soția lui George Piștereanu este însărcinată

George Piștereanu și soția sa, Giorgiana Grassu, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Pe internet, actorul a postat un videoclip prin care a anunțat sexul bebelușului.

Deși a crezut mult timp că va avea un băiat, a avut o surpriză când a aflat că va fi tată de fetiță. Într-un videoclip publicat pe Instagram, cei doi viitori părinți sunt filmați în timp ce deschid o cutie, din care iese un balon roz în formă de inimă.

„Alertă de răsturnare de situație!

Eram absolut convins că va fi băiat, deja îmi imaginam excursii de camping tată-fiu și tot felul de activități sportive. Dar ghicește ce? Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză!

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că urmează să avem o fetiță! Deci trebuie să fiu gata pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese’, a spus George Piștereanu, potrivit Click!

Cine este Giorgiana Grassu
Înainte de a se căsători cu soția sa, George Piștereanu nu a vorbit niciodată în public despre relația lor și cei doi nu s-au afișat împreună.

Giorgiana Grassu, în vârstă de 40 de ani, este antrenor de fitness și are o comunitate impresionantă de urmăritori online. Partenera sa de viață provine dintr-o familie de români, dar s-a născut și a crescut în America.

Soția actorului a fost căsătorită anterior și are o fiică. Nunta lor a avut loc pe 11 aprilie 2022, în Las Vegas.

„De când mă știu am căutat energia pozitivă si bunastarea spirituala ca un jucător de poker marele pot pentru ca doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate(fotbalist grec la Arsenal).

Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut in drumul meu către fericirea absoluta. A fost foarte greu, dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât sa inundam totul in jur cu fericirea noastră’, a transmis actorul după căsătorie.

Soția lui George Piștereanu este însărcinată cu o fetiță, iar viitorul tătic a rămas mut de uimire la aflarea veștii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *