Ce Reacție A Avut Tatăl Lui Florin Ristei Când A Cunoscut-O Pe Naomi, Logodnica Lui: „A Urlat…”

Florin Ristei și Naomi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.

Extrem de simpatici amândoi și cu un simț al umorului dezvoltat, cei doi îndrăgostiți fac echipa perfectă.

De curând, cântărețul a povestit cum a reacționat tatăl lui în momentul în care a mers cu logodnica lui acasă.

Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987, la Galaţi. Artistul, care are 34 de ani și 1,78 m înălțime, a fost dus de mama sa la lecții de vioară încă de la vârsta de la vârsta de 6 ani. Florin Ristei s-a făcut cunoscut la vârsta de 12 ani, ca solist al trupei Amici, cu piesa „Ea este Dana“. După 6 ani petrecuți în trupa Marfar, în 2012 a înființat trupa FreeStay, cu care cântă la diferite evenimente și merge în concerte cât de des poate.

Între Naomi Hedman și Florin Ristei a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut după ce tânara a decis să participe la emisiunea X Factor, acolo unde artistul era jurat. Relația dintre aceștia a început după terminarea emisiunii, iar la momentul actual trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ce reacție a avut tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica
De curând, Florin Ristei a spus o povestioară amuzantă despre momentul în care a mers, alături de iubita lui Naomi, să ia masa în familie. Pentru că tatăl artistului nu vorbește deloc engleza, i-a fost destul de greu să comunice cu logodnica cântărețului. Astfel, la un moment dat, bărbatul a început să i se adreseze din ce în ce mai tare, poate, poate ar fi înțeles ce spune. Întreaga poveste a amuzat teribil pe toată lumea.

Naomi și Florin Ristei, despre începutul relației
Naomi a răspuns cum a reușit să o cucerească Florin Ristei. Cântăreața susține că totul a decurs natural și că nu a fost nevoie ca nimeni să forțeze lucrurile.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *