DIGI RCS-RDS ROMÂNIA TAIE ABONAMENTELE LA JUMĂTATE! CE TREBUIE SĂ FACI, ÎNCEPÂND CU 11 SEPTEMBRIE 2023

Vara s-a sfârșit, iar Digi RCS-RDS vine cu ofertele de toamnă. De această dată, compania aduce pe piață reduceri semnificative pentru clienți și taie abonamentele la jumătate. Noua ofertă este valabilă în perioada 11 septembrie – 3 decembrie și conține noi tipuri de abonamente, greu de refuzat. 

Digi RCS-RDS deține cel mai mare portofoliu de abonați pe segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 37,8 %. Iar pe segmentul portabilității, în primele 7 luni ale anului 2023, compania a rămas principala opțiune a utilizatorilor, înregistrând peste 530.000 de numere portate în rețeaua mobilă. Așa că pentru clienții săi Digi RCS-RDS vine în această toamnă cu o ofertă greu de refuzat.

Digi RCS-RDS, abonamente la jumătate

Toamna începe în forță la Digi RCS-RDS. Compania lansează campania „Tot de la DIGI”, care aduce tuturor clienților rezidențiali o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă. Oferta este valabilă în perioada 11 septembrie – 03 decembrie 2023.

Noua ofertă o să fie disponibilă în toate magazinele DIGI, online, pe site-ul DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți, dar și prin intermediul reprezentanților de vânzări. Concret, în perioada 11 septembrie – 03 decembrie 2023, cei care își vor porta unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă DIGI sunt răsplătiți cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pentru o perioadă de 6 luni.

Mai mult, în funcție de numărul de abonamente contractate, utilizatorii care aleg Nelimitat vor plăti lunar (timp de 6 luni), per abonament, doar jumătate din valoarea integrală. Ceea ce înseamnă că se vor plăti doar 2,5 euro – la portarea unui număr de telefon, 2 euro – la portarea a două numere de telefon, 1,75 euro – la portarea a trei numere de telefon și 1,5 euro – la pentru portarea a patru sau cinci numere de telefon. De menționat este că aceste prețuri includ și TVA.

De asemenea, clienții care aleg un abonament Nelimitat vor beneficia de un pachet extins de avantaj precum: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru convorbiri, indiferent de distanță.

Trebuie știut că noua promoție este disponibilă pentru toți utilizatorii și se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Potrivit Didi RCS-RDS, reducerea în cauză se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea telefonului preferat în 24 de rate, cu avans 0.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *